top of page

Inici  >  Qui som 

ANNA OLTRA

MARC LORENZO

Actor, pianista i creador

Il·lusionista interior

Inicia la seva trajectòria artística a Eòlia (Pla formatiu d'interpretació escola lliure) amb professors com Núria Legarda, David Verd, Josep Galindo, Sandra Monclús, Pau Miró i Teresa Medina. Diplomat en Mim Corporal i Teatre Físic a Moveo.

Va actuar a: "Viral" dirigit per Abel Coll i Jordi Faura; "Utopies" coodirigit per Glòria Balañà, Pierre Castagné i Olivier Colinni (que es va representar al Festival Grec de Barcelona, Montpellier i Berlín); "A l'arca a les 8" i "Deixa't d'històries" (Cia. Al Galliner); "Delete" de Juan Pablo Mazorra (Cia. Parece una tontería); "Instants de pleniluni" (Premi menció especial del públic, IV edició Dulcinea Curts); "La Santa Espina", protagonista principal del llargmetratge, dirigit per Héctor Romance.

Va dirigir: "Criatures", "Taxi", "Boeing-Boeing", "La ronda", "Toc Toc", "Òscar", "10 negrets" i "El Malalt imaginàri" (Cia. La Inestable de Bellaterra); "Jump" inspirat en el musical A chorus line (Cia. L'Artístik); i "Bohemios" (Homenatge Amadeu Vives, Collbató).

Va ser professor d'interpretació a Eòlia; a l'IES Pere Calders (dins del programa escolar, 1r i 2n de ESO); i a varis cursos extraescolars i intensius d'estiu.

Actualment, forma part dels espectacles de creació: "Sommes-nous?" (Cia. Situtimagines), "La Caja" (Cia. Mai Rojas i Los Escultores del aire)

Un gir de 180 graus en la seva vida, és el motor que la fa iniciar-se en una nova trajectòria.

 

Es forma en psicologia gestalt a Estea de Barcelona, en Reiki I, II i III nivell, amb diferents mestres. També es forma com a terapeuta floral del dr. Bach a l'institut Anthemon de Barcelona, amb el Ricardo Orozco. Després d'anys de pràctica de Tai Chi i Qi Gong, decideix formar-se com a instructora de Tai Chi per l'artrosi i per la diabetis per la Tai Chi for Health del Dr. Paul Lam a Barcelona i a Firenze (Itàlia), i més tard com a instructora de Qi Gong, a l'associació espanyola de Qi Gong de salut a Madrid amb el professor Miguel Martin amb el que segueix formant-se.

 

Actualment està cursan un gran en medicina xina amb especialització d'acupuntura. Dóna classes regulars de Tai Chi i Qi Gong a diferents centres, ofereix tallers diferents de creixement i seminaris de Qi Gong.

bottom of page